Cosly.com

Nieuws

Hoeksche Waard uniforme bewegwijzering én website rijker

Hoeksche Waard uniforme bewegwijzering én website rijker

12-03-2014

Op 11 maart heeft Wouter Joosten, regionaal portefeuillehouder Recreatie en Toerisme, officieel het project ‘uniforme bewegwijzering Hoeksche Waard’ afgesloten door het onthullen van het bord dat vanaf de Hofweg in Heinenoord bezoekers richting het Streekmuseum Hoeksche Waard wijst. Ook lanceerde hij de nieuwe website 'Eropuitindehoekschewaard.nl'.

Met de realisatie van het project uniforme bewegwijzering zet het gebied zich letterlijk ‘op de kaart’. Het project is uitgevoerd volgens landelijke richtlijnen en de bruine borden zijn al in veel regio’s in Nederland toegepast. Ze dragen enerzijds bij aan een uniforme manier van bewegwijzeren en vergroten anderzijds de zichtbaarheid en vindbaarheid van de diverse toeristisch/recreatieve objecten in de Hoeksche Waard.

Eropuitindehoekschewaard.nl
In dezelfde bijeenkomst die plaatsvond in het Streekmuseum, is de nieuwe website 'Eropuitindehoekschewaard.nl' officieel gepresenteerd. Deze site heeft een wervend karakter en geeft een goed overzicht van de mogelijkheden in de Hoeksche Waard voor fietsen, wandelen en varen. Daarnaast is er een aparte plek ingeruimd voor de kunstpicknickplekken. Deze rustplaatsen zijn uniek voor de Hoeksche Waard en hebben ieder een eigen ontwerp.

Beide projecten zijn tot stand gekomen door een subsidie van de Europese Unie, de Provincie Zuid-Holland en een bijdrage van Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!