Cosly.com

Nieuws

Uitnodiging bijeenkomst Hoeksche Waard Duurzamer

Uitnodiging bijeenkomst Hoeksche Waard Duurzamer

21-05-2015

Ervaringsdeskundigen weten het: het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand levert u comfort, energiekostenbesparing en een goed gevoel op. Bovendien draagt u ook bij aan het verbeteren van het milieu en het klimaat. Wilt u hier ook mee aan de slag? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Hoeksche Waard Duurzamer!’ op zaterdag 6 juni bij Rabobank Het Haringvliet (Reedijk 8, Heinenoord). 

Zowel particulieren als ondernemers zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.rabobank.nl/hhv

Doel van de bijeenkomst
Duurzaamheid is een hot item. Iedereen wil duurzamer, zuiniger en groener. In de Hoeksche Waard gebeurt al veel op het gebied van duurzaamheid. Toch zijn er ook nog veel kansen. Via diverse kanalen is ontzettend veel (en veelal complexe) informatie te vinden. Dit maakt het lastig om te bepalen waar en hoe u het beste kunt beginnen. En ook niet onbelangrijk: wat levert het u op?

Om inwoners en ondernemers in de Hoeksche Waard op weg te helpen organiseren SOHW (namens de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard), coöperatie HoekscheWaardDuurzaam en Rabobank Het Haringvliet een kennisbijeenkomst: ‘Hoeksche Waard duurzamer!’ Ons doel: de verduurzaming van de Hoeksche Waard versnellen door u op een goede en direct bruikbare wijze te informeren!

Programma
9.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en lekkernij
10.00 uur: Welkom door Willem Punt, directeur Bedrijven, Rabobank Het Haringvliet
10.10 uur: Introductie ‘Energieloket’ door Coen Bernoster (Regio Coördinator Energieloket Zuid-Holland-Zuid)
10.25 uur: Introductie ‘Energieke Regio Hoeksche Waard’ door Krijn Ratsma, voorzitter stichting Energieke Regio
10.45 uur: Werkwijze ‘De Stroomversnelling’ (verduurzaming van uw woning) door Leen van Dijke, lid kernteam De Stroomversnelling
11.05 uur: Duurzame ambities HW Wonen, door Ben Pluijmer, directeur HWWonen
11.20 uur: Introductie ‘Subsidietraject verduurzaming bedrijfsgebouwen’ door Richard Kleefman, adviseur duurzaamheid gemeente Lansingerland en Richard Luigjes, stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten
11.40 uur: Afsluiting informatief programma en uitnodiging voor napraten met hapje en drankje
13.00 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot en met vrijdag 29 mei 2015 via het inschrijfformulier op de website: www.rabobank.nl/hhv. Er is ruimte voor 250 personen.

Vragen?
Hebt u nog vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met Jan Verhage (adviseur coöperatie en duurzaamheid bij Rabobank Het Haringvliet) via j.a.verhage@hhv.rabobank.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!