Cosly.com

Nieuws

Commissie Hoeksche Waard opent kanoroutes

Commissie Hoeksche Waard opent kanoroutes

16 juni 2009

Op 18 juni j.l. heeft de Commissie Hoeksche Waard vier nieuwe kanoroutes geopend. Voor de opening maakte een klein gezelschap een tocht met een hybride boot. Daarna waren er toespraken en werd de kanoroute tussen Strijen-Sas en Strijen officieel ingewijd.

Nieuwe recreatieve voorziening
De werkzaamheden aan de nieuwe kanoroutes zijn begin juni afgerond. Dat betekent dat het Nationaal Landschap Hoeksche Waard weer een recreatieve voorziening rijker is. Er zijn in totaal vier routes, met start- en eindpunten verspreid over de hele Hoeksche Waard.

De opening
De opening, op 18 juni j.l.,  ging vergezeld van prachtig weer. Dat maakte de kanoroute tussen Strijen en Strijen-Sas extra aantrekkelijk. Nu de kanoroutes zin ingewijd, hopen de bestuurders van provincie, waterschap en de Hoeksche Waardse gemeenten, dat veel mensen deze zomer al de weg naar de nieuwe kanoroutes weten te vinden.

Kanofolder
Wie wil beschikken over de nieuwe kanofolder, kan terecht bij de VVV Hoeksche Waard of bij één van de andere verspreidingspunten (op te vragen via de VVV). De folder is gratis verkrijgbaar. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!