Cosly.com

Nieuws

Gratis overvaren met pontjes in de Hoeksche Waard op 19 september

Gratis overvaren met pontjes in de Hoeksche Waard op 19 september

10 september 2009

Van 14 september tot met 20 september 2009 vindt de ‘Week van de Vooruitgang' plaats. Dé week die in het hele land, en de rest van Europa, in het teken staat van lopen, fietsen, wandelen, openbaar vervoer en zuinig autogebruik.

Duurzame mobiliteit met als  thema 'voor een beter (leef)klimaat'; dat is de prioriteit. Op zaterdag 19 september is in de Hoeksche Waard GRATIS het sleutelwoord. Op deze dag staat zowel de fiets als openbaar vervoer centraal. Zo kunt u deze dag gratis reizen met Arriva van, naar en in de gehele Hoeksche Waard. En er is meer... Zo is er op die zaterdag het "rondje pontje". Deze dag varen alle pontjes, alleen voor fietsers en voetgangers, van en naar de Hoeksche Waard gratis. Dit betekent dat u kunt reizen met de pontjes tussen Rhoon-Oud-Beijerland-Beerenplaat, Puttershoek-Zwijndrecht, Nieuw-Beijerland-Hekelingen en Nieuwendijk-Tiengemeten. De fietsroute "rondje pontje" is gratis af te halen bij verschillende pontjes en bij de VVV/ANWB Oud-Beijerland of hier te downloaden. Dus pak deze dag de fiets en ontdek zowel de Hoeksche Waard als de buurgemeenten.

Bij de VVV/ANWB Oud-Beijerland (Waterstal 1, tel. 0186-616000) kunt u terecht voor informatie over recreatiemogelijkheden zowel in Zuid-Holland Zuid als op de Zuid Hollandse Eilanden.
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!