Cosly.com

Nieuws

Masterplan Regiopark Noordrand Hoeksche Waard kanshebber Mooi Nederland Prijs

Masterplan Regiopark Noordrand Hoeksche Waard kanshebber Mooi Nederland Prijs

20 oktober 2009

Minister Cramer heeft op 15 oktober jl. tijdens het Mooi Nederland Evenement in De Fabrique (Utrecht) bekendgemaakt dat het project "Masterplan Regiopark Noordrand Hoeksche Waard", een bijdrage ontvangt in het kader van de Innovatieregeling Mooi Nederland. Ook is het project genomineerd voor de Mooi Nederland Prijs.
 

Burgers mogen, in het kader van de Mooi Nederland Prijs, stemmen op hun favoriete project, waarbij het project met de meeste publieksstemmen de Mooi Nederland Prijs wint.

Van de 222 inzendingen zijn er uiteindelijk 26 uitgekozen door de jury - onder aanvoering van Liesbeth Pol (rijksbouwmeester). De inzending van de Hoeksche Waard kreeg de kwalificatie: 'innovatief', 'opschaalbaar' en 'levert een bijdrage aan de ruimtelijke kwaliteit'.

Iedereen in Nederland kan van 16 oktober 2009 tot 1 januari 2010 stemmen op zijn of haar favoriete project via de website www.vrom.nl/mooinederlandprijs . Het project met de meeste stemmen wint de Mooi Nederland Prijs, bestaande uit een extra bijdrage van €10.000,-. Onder de stemmers worden 5 ballonvaarten boven Nederland verloot.

Wilt u uw stem uitbrengen voor het project in de Hoeksche Waard? Klik dan hier.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!