Cosly.com

Nieuws

Nieuwe krant: Eropuit in Nationaal Landschap Hoeksche Waard

Nieuwe krant: Eropuit in Nationaal Landschap Hoeksche Waard

4 mei 2010

Wilt u er eens lekker op uit? Raadpleeg dan de nieuwe krant over het Nationaal Landschap Hoeksche Waard. Daarin vindt u tips voor leuke uitjes en leest u wat de Hoeksche Waard zo bijzonder maakt.

Klik hier voor de Eropuit krant

 

In de Hoeksche Waard kunt u eindeloos wandelen, fietsen en (kano)varen. Routes genoeg! Met talloze idyllische plekjes en sfeervolle jachthavens, die u uitnodigen om even te pauzeren. Niet voor niets is het gebied bekroond met de status 'Nationaal Landschap'. Dat heeft alles te maken met de prachtige vergezichten, de beboomde dijken en de -vaak in oude glorie herstelde- kreken.

Wat de Hoeksche Waard extra aantrekkelijk maakt, is dat er van alles te doen is. U vindt er  musea, kunstgaleries, theetuinen en sfeervolle winkels. Voor een spannende getijdenwandeling of het spotten van kabouters maakt u de oversteek naar het eiland Tiengemeten. Wilt u er met het hele gezin op uit, combineer dan eens een bezoek aan het Recreatieoord binnenmaas met een kanotocht of een partijtje boerengolf. Meer ideeën voor uitjes 'bij u om de hoek'? Lees verder en ontdek wat er zoal te doen is in Nationaal Landschap Hoeksche Waard.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!