Cosly.com

Nieuws

Winnaars in fotowedstrijd Agroranden!

Winnaars in fotowedstrijd Agroranden!

7 december 2010

De afgelopen zomer heeft het Waterschap Hollandse Delta een fotowedstrijd uitgeschreven met als thema: Bloeiende Agroranden. Er kwamen maar liefst 354 inzendingen binnen. In november maakte een deskundige jury haar keus bekend en riep 5 winnaars uit! Hollandse Delta laat van deze winnende foto's een ansichtkaartenset maken.

De jury...
Een deskundige jury bestaande uit Wim van Vossen (beroepsfotograaf), Rein Geleijnse (beroepsfotograaf), Hein Mijs (voorzitter ANV In Goede Aarde), Janneke Zevenbergen (stichting Rietgors) en Edith Krüger (projectleider agroranden, waterschap Hollandse Delta) heeft in november een keus gemaakt voor de vijf beste foto's.

en de fotografen...
De winnende foto's zijn gemaakt door: Bep Ardon (Dirksland), John Poppe (Sommelsdijk), André Hartensveld (Rozenburg), Remco Kap (Middelharnis) en John van der Have (Zuid-Beijerland).  Alle deelnemers aan de fotowedstrijd en alle deelnemers aan de agrorandenregeling krijgen begin december een kaartenset toegezonden. Aan de wedstrijd deden 105 mensen mee. Zij stuurden in totaal 354 foto's in. De meeste fotografen wonen in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee. Ongeveer 50 deelnemers wonen elders in het land. Er was zelfs een inzending uit Ermelo bij!

...en hier dan de winnende foto's!

Foto 1
 (opent in nieuw venster)
Foto 2
 (opent in nieuw venster)
Foto 3
 (opent in nieuw venster)
Foto 4
 (opent in nieuw venster)
Foto 5
 (opent in nieuw venster)
Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!