Cosly.com

Nieuws

Uitnodiging Informatiebijeenkomst 14 februari

Uitnodiging Informatiebijeenkomst 14 februari

3 februari 2011

Leer het landschap, de cultuurhistorie en bijzondere locaties kennen en wordt
Ambassadeur van Nationaal Landschap Hoeksche Waard!

 

                                                                                       
Uitnodiging Informatiebijeenkomst 14 februari
Platform Recreatie & Toerisme Hoeksche Waard gefaciliteerd door het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard organiseert in samenwerking met het Zuid-Hollandse consulentschap van IVN, Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie, de cursus Ambassadeur van Nationaal Landschap Hoeksche Waard. U, als ondernemer, vergroot hiermee uw kennis van de natuur, cultuurhistorie en natuurrecreatieve mogelijkheden van het gebied. Hiermee kunt u uw gasten beter informeren. Ook mag u, na het volbrengen van de cursus, uw bedrijf profileren als ambassadeur van uw ‘eigen’ landschap. Deze cursus is mede mogelijk dankzij een subsidie van de Provincie Zuid-Holland.
Informatiebijeenkomst
Wij willen u hierbij van harte uitnodigen voor de informatiebijeenkomst over deze cursus. Deze zal gehouden worden op maandag 14 februari in het Nationaal Lanschap Centrum, Veerweg 1a te Numansdorp. De koffie staat klaar vanaf 19:00 en de avond zal beginnen om 19:30. Na een introductie van SOHW over het Platform Recreatie en Toerisme Hoeksche Waard zal er door IVN een toelichting worden gegeven op de cursus. Daarna is er tot ongeveer 21:00 tijd om te spreken over uw verwachtingen en wensen voor deze cursus.
 
Praktische informatie over de cursus
·         Tot de doelgroep behoren alle bedrijven en instellingen die zich betrokken voelen bij recreatie en toerisme in de Hoeksche Waard.
·         De cursus wordt steeds op een andere locatie, ook bij bedrijven van deelnemers, gehouden.
·         De cursus bestaat uit 4 onderdelen: twee avonden, een dagexcursie en een slotbijeenkomst. De cursus zal in de weken voor Pasen, hoogstwaarschijnlijk op de woensdagen, worden gehouden.
·         De kosten bedragen slechts €80,- per deelnemer. Consumpties en lesmateriaal zijn hierbij inbegrepen.
 
Heeft u vragen of wilt zich aanmelden voor de bijeenkomst neemt u dan contact op met Rachelle Eerhart van IVN Zuid-Holland op r.eerhart@ivn.nl. Doet u dit ook als u zich alvast wilt voor-aanmelden voor de cursus! 
 
 
Landelijk succes
Deze cursus is een groot succes in Nederland: inmiddels zijn zo’n 500 ondernemers opgeleid. In een groeiend aantal regio’s werken ondernemers samen met het IVN en diverse andere partijen zoals Recron en Koninklijke Horeca Nederland om nieuwe initiatieven te ontwikkelen om natuurgerichte recreatie te stimuleren.
                          

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!