Cosly.com

Nieuws

Infopunt Nieuwendijk geopend

Infopunt Nieuwendijk geopend

 Het Infopunt Nationaal Landschap Hoeksche Waard/Tiengemeten is geopend. In het informatiepunt, gevestigd in De Zeearend aan de Nieuwendijk, kan de bezoeker van Tiengemeten terecht voor een kaartje voor de pont. Daarnaast vindt de bezoeker er informatie over Nationaal Landschap Hoeksche Waard. Het aangrenzende terrein is opnieuw ingericht.


 

In het Infopunt spreken de beelden voor zich. De bezoeker ziet foto's van kenmerkende beelden uit de Hoeksche Waard en vindt foldermateriaal over de regio. Ook ziet men beelden van Tiengemeten en de daar aanwezige flora en fauna. Bij de kassa kan het kaartje voor de pont worden gekocht. Mocht het Infopunt niet geopend zijn biedt de kaartautomaat uitkomst. Bezoekers kunnen hier met een pinpas betalen. Ook het buitenterrein is in een nieuw jasje gestoken. Het is voorzien van een duidelijke looprichting van het infopunt naar de veerstoep, er zijn diverse zitelementen aangebracht en aan de informatievoorziening is ruimschoots aandacht gegeven.

Het infopunt - tot stand gekomen door gezamenlijke inspanningen van Natuurmonumenten en SOHW - is tot eind oktober dagelijks geopend van 09.30 tot 16.30 uur, met uitzondering van maandag. Het infopunt wordt bemand door vrijwilligers van Natuurmonumenten.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!