Cosly.com

Nieuws

Deltapontjes varen per 4 mei en infopunt weer open!

Deltapontjes varen per 4 mei en infopunt weer open!

1 mei 2013

Het is weer zover: de deltapontjes varen weer vanaf 4 mei en sinds pasen is het infopunt in Nieuwendijk weer geopend voor publiek.

Deltapontjes
Vanaf zaterdag 4 mei 2013 gaan de veerverbindingen tussen Numansdorp-Willemstad en Strijensas-Moerdijk weer varen. De maanden mei en juni alleen in de weekenden. In juli en augustus wordt er van woensdag tot en met zondag gevaren en in september weer alleen in het weekend. De nieuwe brochure met daarin 7 veerverbindingen rondom de Hoeksche Waard is te bekijken op www.deltapontjes.nl of af te halen bij de VVV in Oud-Beijerland het Infopunt Hoeksche Waard/Tiengemeten en op vele andere lokaties in de Hoeksche Waard. Voor meer informatie en het downloaden van de brochure zie www.deltapontjes.nl.

InfopuntHoeksche Waard/Tiengemeten weer open
Sinds het Paasweekend is het InfopuntHoeksche Waard/Tiengemeten weer open voor het publiek. In dit infopunt vindt u informatie over Nationaal Landschap Hoeksche Waard en over Tiengemeten. U kunt er ook een kaartje kopen voor de pont. Voor meer informatie zie www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten. 

Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling; Europa investeert in zijn platteland.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!