Cosly.com

Nieuws

Denk mee en zet de zuidrand van de Hoeksche Waard in beweging!

Denk mee en zet de zuidrand van de Hoeksche Waard in beweging!

6 januari 2014

De gevolgen van de ‘trek naar de stad’, vergrijzing en bevolkingsdaling worden de komende jaren scherper voelbaar in de zuidrand van de Hoeksche Waard. Het eiland loopt het risico jong talent te verliezen. Tegelijk liggen er mooie kansen.

Maar hoe maak je de Hoeksche Waardse economie toekomstbestendig? Hoe bouw je voort op bestaande waarden en maak je nieuwe waarden? En hoe hou je het gebied in beweging? Het proefproject Hoeksche Waardenmakerij brengt vraag en aanbod bij elkaar en helpt initiatieven vooruit.

Hoekschewaardenmakerij.nl
Hoeksche Waardenmakerij is op zoek naar vernieuwende projecten die de zuidrand van de Hoeksche Waard een impuls geven voor de toekomst. Die toekomst van de zuidrand van het eiland is aan ondernemende mensen binnen of buiten de Hoeksche Waard. Loopt u al jaren rond met een prachtig idee voor de Hoeksche Waard? Hoeksche Waardenmakerij verzamelt goede ideeën, slimme combinaties, verrassende gebruiksmogelijkheden om de zuidrand een impuls te geven. Ga naar de website www.hoekschewaardenmakerij.nl voor meer informatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!