Cosly.com

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over het Nationaal Landschap Hoeksche Waard. Bekijk één van de onderstaande items voor meer informatie.

Hoeksche Randen gaan door

Hoeksche Randen gaan door

21-09-2015

In 2016 maar ook in de daaropvolgende jaren tot en met 2021 gaan de Hoeksche Randen deel uitmaken van het nieuwe stelsel voor agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLb) als onderdeel van het EU-landbouwbeleid.

»Lees verder...

Cursus 'Bomen wie doet ze wat?'

10-09-2015

Er is veel te doen over bomen en veiligheid, ook in de Hoeksche Waard. Wie op een eiland wil wonen of werken heeft met natuur en landbouw te maken en past zich daarbij automatisch aan.

»Lees verder...
Nieuwe exploitant gezocht voor deltapontje Strijensas-Moerdijk

Nieuwe exploitant gezocht voor deltapontje Strijensas-Moerdijk

 Tussen Strijensas (Zuid-Holland) en Moerdijk (Noord-Brabant) vaart één van de Deltapontjes. De Deltapontjes zijn de leukste verbindingen over het water rondom de Hoeksche Waard over de Oude Maas, het Haringvliet en het Hollandsch Diep.

In 2015 vaart de huidige schipper, Hans de Zwart, voor het zesde achtereenvolgende jaar tussen de beide dorpen heen en weer. Door verhuizing naar het noorden Van Nederland zal dit echter het laatste jaar zijn voor hem. Hierdoor ontstaat een unieke kans voor een nieuwe enthousiaste ondernemer/ schipper om hier recreanten een plezierige overtocht te bezorgen!

»Lees verder...
Uitnodiging bijeenkomst Hoeksche Waard Duurzamer

Uitnodiging bijeenkomst Hoeksche Waard Duurzamer

21-05-2015

Ervaringsdeskundigen weten het: het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand levert u comfort, energiekostenbesparing en een goed gevoel op. Bovendien draagt u ook bij aan het verbeteren van het milieu en het klimaat. Wilt u hier ook mee aan de slag? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Hoeksche Waard Duurzamer!’ op zaterdag 6 juni bij Rabobank Het Haringvliet (Reedijk 8, Heinenoord). 

»Lees verder...

Archief

Bekijk ons archief als u op zoek bent naar eerdere nieuwsberichten.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!