Cosly.com

Eropuit

In de Hoeksche Waard kunt u van alles beleven. De landelijke en waterrijke ligging van de Hoeksche Waard biedt zeer goede mogelijkheden voor dagrecreatie. Het is een gebied van rust en ruimte, van gezelligheid en cultuur. Met kleine dorpjes met monumentale pandjes en knusse terrassen, jachthavens en watersport, nieuwe natuur en oude kreken. Een plek om onbekommerd te genieten.

Ontdek de Hoeksche Waardse natuur!
Het Hoeksche Waards Landschap organiseert met grote regelmaat aantrekkelijke excursies en uitjes voor iedereen die van de natuur houdt. Ze zijn geschikt voor jong en oud en zijn vaak niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Wilt u de natuur van de Hoeksche Waard
(her-)ontdekken? Raadpleeg dan de agenda van het Hoeksche Waards Landschap voor alle mogelijkheden.

Evenementen
Een dagje uit wordt extra leuk wanneer er een evenement plaatsvindt in de streek die u bezoekt. VVV Zuid-Holland Zuid geeft een digitale evenementenagenda uit, vol actuele informatie over evenementen, tentoonstellingen en uitstapjes. Voor de meest actuele informatie kijkt u hier.

Voor meer toeristische informatie:  

Het weer in de Hoeksche Waard

Het weer in de Hoeksche Waard

Gaat u een dagje uit in de Hoeksche Waard? Dan wilt u vast weten wat voor weer u vandaag en de komende dagen kunt verwachten. Grandix, het weerstation van Oud-Beijerland, laat het u weten.

Streekmuseum Hoeksche Waard

Streekmuseum Hoeksche Waard
Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Volg ons op twitter!